Autorijles in ‘t Gooi

Autorijlessen in Hilversum, Bussum en Huizen

Of je nu op zoek bent naar autorijles in Hilversum, rijles in Bussum of Huizen. Bij Rijeasy ben je aan het juiste adres voor Autorijlessen in heel ’t Gooi. We spreken af op een locatie naar keuze en na afloop van de rijles wordt je weer teruggebracht.

Of dat nu is op je thuisadres in Bussum, Het station in Hilversum, je werk in Huizen of een andere locatie in ’t Gooi maakt niet uit. Al vele leerlingen hebben wij de weg op geholpen met autorijles op maat in regio Hilversum, Bussum en Huizen.

Autorijles in 't Gooi

Autorijlessen bij Rijeasy

 • Altijd een vaste rijinstructrice;
 • Het nieuwe rijden zit in het lesplan verwerkt;
 • Rijlessen ook in de avonden;
 • Rookvrije auto’s en persoonlijke aandacht;
 • Tevens begeleiding bij rijangst en faalangst;
 • Gedegen rijles in verschillende talen;
 • Autorijles in Hilversum, Bussum en Huizen.

Rijles vanaf 16,5 jaar

Sinds 1 november 2011 is het mogelijk te starten met je autorijlessen vanaf 16,5 jarige leeftijd. Vanaf de dag dat je 17 bent geworden kun je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18de de weg op onder begeleiding van een door jezelf gekozen coach.

Op deze manier kun je als jongere bestuurder gedurende een langere periode onder veilige omstandigheden rijervaring opdoen.

vanaf 16,5 jaar in het kort

 • Op 16 jarige leeftijd mag je theorie-examen afleggen
 • Vanaf 16,5 jaar mag je autorijlessen volgen
 • Op je 17e mag je al praktijkexamen doen
 • Als je geslaagd bent, mag je de weg op met je coach(es)
 • Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op

Veiligheid boven alles

Voor aanvang van de autorijlessen bij Rijeasy vragen we je de ‘gezondheidsverklaring’ volledig en naar waarheid in te vullen. Dit document helpt ons eventuele gezondheidsissues vast te stellen. Waar nodig passen we de rijlessen aan op jouw specifieke situatie. Hierbij is het van belang dat de autorijlessen op een verantwoorde en veilige manier verloopt.

Voor aanvang van de autorijlessen bij Rijeasy vragen we je ook onze ‘algemene voorwaarden Rijeasy’ te accepteren. Wanneer je vragen hebt kun je deze altijd stellen. Het accepteren van de ‘algemene voorwaarden’ kun je bij Rijeasy eenvoudig online doen.

Tussentijdse toets

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom raden wij een tussentijdse toets aan. Een tussentijds toets is net als een echt examen en duurt 55 minuten. Je kunt er alleen niet voor zakken of slagen.

Je ervaart de examen spanning en je weet dan beter wat je te wachten staat. En je kan vrijstelling krijgen voor het onderdeel bijzondere manoeuvres op het eerstvolgende praktijkexamen. Na afloop van de toets geeft de examinator je tips en adviezen over de onderdelen waar nog aan gesleuteld moet worden. Hier gaan de laatste rijlessen nog mee aan de slag.

Proefrijles

WIl je weten of de rijlessen van RIjeasy bij je past? Met een proefles maak je kennis met je rijinstructrice en krijg je inzicht in de hoeveelheid lessen die je nodig hebt.

Autorijles met oog voor de leerling en als het even kan met plezier. Voor Autorijlessen in Hilversum, Bussum en Huizen.

Rosalie

"Autorijschool Rijeasy is een hele fijne rijschool"

Mike

"Zeer tevreden over hoe Shima les geeft!"

Nina

"Dankzij Shima heb ik mijn angsten overwonnen!"

Ruth

"Ik zou deze rijschool iedereen aanraden"

Even bellen of mailen?

Wil je meer informatie of heb je vragen? Wil je weten welk pakket het beste bij je past? Neem dan vooral contact met ons op. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor het inplannen van een afspraak en meer informatie.