Beoordelingen


Easy way to your driver’s license

Rated 5 out of 5
juli 21, 2022

I succeeded in the exam for the first time. Shima takes the time to focus on what you need to do better and it’s really comfortable to learn with her.

Joe

Na een paar jaar weet je wat goede rijlessen waard zijn!

Rated 5 out of 5
oktober 3, 2021

Mijn vrouw heeft les gehad van Shima. Na het 2e examen stelde zij een faalangst examen voor. Geslaagd. Maar vooraf, de lessen, was veel belangrijker. Strikt, consistent, erg duidelijk.
Mijn vrouw rijdt beter dan ik.

Robert en Berna

In 1 keer geslaagd

Rated 5 out of 5
juni 18, 2021

Ik ben eindelijk geslaagd voor mijn rijexamen, allemaal te danken aan Shima. Shima zorgt ervoor dat je comfortabel in de auto zit en lekker in je vel zit. Tijdens de rijlessen geeft ze duidelijk aan wat je moet doen en naarmate het beter gaat zal dit steeds meer los laten. Bij Shima is het altijd duidelijk wat er mis is gegaan (als er iets mis gaat) en hoe je dit beter kunt doen / voorkomen. In mijn laatste paar lessen heeft ze ook altijd aangegeven als ik iets deed waardoor ik zou zakken voor het examen, maar ze geeft het ook aan als je iets goed doet. Lieve Shima, ik zal je erg missen (ookal hoor ik nog steeds je stem in mijn hoofd, als ik in de auto zit 🙂 ).

Zoë

Beste rijschool

Rated 5 out of 5
mei 12, 2021

Heb hele fijne rijlessen met Shima gehad, super duidelijk en professioneel! ook altijd gezellig!!!
Beste rijschool die er is!!!!

Annabel

Beste rijlessen in het Gooi!

Rated 5 out of 5
mei 12, 2021

Shima is een geweldige vrouw en een erg goede rijinstructrice. Ik heb echt met heel erg veel plezier gereden en kon altijd rekenen op een luisterend oor. Shima is erg duidelijk in de aanwijzingen en leert je op een goede manier hoe je met het verkeer om moet gaan. Ik ben in 1 keer geslaagd en dat ben ik haar enorm dankbaar!!! Bedankt lieve Shima!

Juliette

Maroeska

Ik heb een hele fijne periode gehad bij Shima. Ik vond het rijden aan het begin erg spannend, maar door de gezelligheid en grappen van Shima werd het rijden op een gegeven moment minder spannend en zelfs leuk! Shima is een vrolijke, duidelijke en af en toe een strenge (op een goede manier natuurlijk) rij instructrice. Ik beveel haar zeker aan.

Ada Gris

Shima is a very honest instructor, she won’t charge you for unnecessary lessons, like others did to me in the past, she is also very empathic person it is nice to drive/learn with her, I passed my driving test in the FIRST try!!!, because she made sure I was always aware of every detail. I will be always glad to had my lesson with Shima! and will recommend her to anyone!

Mabel x

Lieve Shima, heel erg bedankt voor alle rijlessen! Door jouw duidelijke aanwijzingen, geduld en vriendelijkheid heb ik de rijlessen met jou als een hele leuke tijd ervaren. Ik ben ontzettend blij dat ik bij je terecht ben gekomen en ik kan iedereen aanraden om voor rijlessen met Shima te kiezen!

Henny Schaapherder

Lieverd bedankt voor alle goede zorgen me hebt mijn in een half jaar aan mijn rijbewijs geholpen het was bij jou een prettige manier van rijden ik ben je zeer dankbaar voor wat je voor mijn hebt gedaan💟😘💋😂voor ieder die wil gaan rijden raad ik deze rijschool aan twijfel niet maar bel haar

Charlotte Haidar

Ik heb met heel veel plezier bij Shima gereden! Ze geeft heel duidelijk haar aanwijzingen, is geduldig en rustig met kritiek. Verder zijn de lessen heel persoonlijk en gezellig! En het aller belangrijkste: ik was snel geslaagd!! Shima bedankt!

Maaike Ubbink

Super blij met de goede lessen bij Shima. Hele fijne manier van lesgeven. Shima geeft op een goede manier kritiek en de lessen zijn ook super gezellig. Heel erg bedankt Shima!!

Agnes van laar

Shima is een hele lieve, bekwame rijdocente. Ik ben ontzettend blij dat ik toevallig bij haar terecht kwam!

Nick

Rijeasy is een hele fijne rijschool. Shima is heel vriendelijk en gezellig maar kan soms ook streng zijn als dat nodig is. Ik ben super blij dat ik mijn rijbewijs bij haar heb kunnen halen.

Rowdy Jägers

Dit is een uitstekende rijschool. Shima is een instructrice die weet waar ze over praat (in veel verschillende talen). Ze is heer geduldig en neemt echt de tijd voor haar leerlingen. Ze geeft goede opbouwende kritiek en is altijd erg vrolijk. Ook niet onbelangrijk is dat je met Shima altijd wel kunt lachen.

Jochem

Niets dan goede ervaringen met rijschool Rijeasy. Ik ben al wat ouder en ik heb jaren opgezien tegen het nemen van rijlessen. Toen het voor mij noodzakelijk werd om mijn rijbewijs te halen ben ik na enig rondzoeken terechtgekomen bij Rijeasy. Shima is een goede instructrice. Ze geeft opbouwende kritiek, ze is rustig en duidelijk. Ook niet onbelangrijk, ze is gewoon een heel fijne vrouw, optimistisch en vrolijk. Dat maakt net het verschil als je er even geen zin in hebt.

Zeph

Dankzij Shima heb ik zonder al te veel lessen mijn rijbewijs in een keer kunnen halen.
Shima is superaardig en gezellig terwijl ze ook op een goede manier kritiek geeft op de fouten de je maakt en ze leert je snel hoe je met bepaalde situaties in het verkeer om moet gaan. Ik zal daarom ook Rijeasy zeker aanraden als je een rijschool zoekt! Bedankt voor de lessen Shima!

Chinook

Na ongeveer een jaar rijles te hebben gehad bij Shima heb ik mijn rijbewijs gehaald. Omdat ik concentratieproblemen heb heeft het bij mij iets langer geduurd, maar Shima heeft mij goed op weg geholpen naar mijn rijbewijs, ik ben zeer tevreden. Bedankt Shima!

Rosalie

Rijeasy is een fijne rijschool! Shima geeft heel fijn les en legt alles rustig en duidelijk uit. Ze laat je inzien dat het niet erg om foutjes te maken tijdens het rijden, zolang je maar veilig rijdt en de foutjes veilig oplost. Dit is ook wat examinatoren willen zien. Daarnaast was het altijd erg gezellig in de auto en heb ik met plezier gereden! Met Shima’s hulp en uitleg ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Bedankt voor alle lessen Shima!

Iris

Rijeasy, wat heb ik daar veel geleerd, Shima echt een super leuke lieve vrouw die weet waar het over gaat,je voelt je thuis in de auto! Met heel veel humor leer je zo veel! En zelf als je onzeker bent, krijg je bij haar het gevoel dat dat verdwijnt. Na een mooie tijd heb ik dan bij haar mijn rijbewijs gehaald. Ik kan iedereen rijeasy aanraden, Shima heeft geduld, is duidelijk soms streng, maar ze heeft een enorm gevoel voor de leerlingen. Dank je wel voor deze mooie tijd!!! Ik zal je missen. Xx

Nina

Ik was voordat ik met rijlessen begon heel onzeker en bang. Dacht dat ik het nooit zou kunnen en dat het te moeilijk voor mij was. Dankzij Shima heb ik mijn angsten overwonnen en in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Het waren altijd leuke leerzame en gezellige lessen. Heb erg snel mijn rijbewijs gehaald. Echt een aanrader! Shima is een hele lieve rustige vrouw die je heel goed begeleid! Echt heel erg bedankt Shima!

Ruth

Dankzij Shima ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ze is gezellig, en kan ook heel goed les geven. Ik zou deze rijschool daarom aan iedereen aanraden. Super bedankt Shima!!

Thalita

Rijeasy is een goede rijschool. Shima is een hele leuke enthiousaste rijinstuctrice. Het leek mij altijd eng om auto te rijden, maar Shima heeft mij op een hele goede manier begeleid in dit proces, waardoor ik nu met veel zelfvertrouwen rij. Shima heeft heel erg veel kennis en legt situaties ook goed uit waardoor je het goed begrijpt. Het zijn altijd superleuke, leerzame lessen geweest! Mocht je twijfelen over bij welke rijschool je lessen wilt volgen, zeker voor rijeasy gaan! Shima bedankt voor alles!

Serena

Rijeasy is een goede rijschool. Shima heeft veel mensenkennis wat ervoor zorgt dat ze begrijpt hoe iemand leert. Zelf vond ik dat heel prettig. Ik heb bijvoorbeeld naast mondelinge uitleg baat bij visuele uitleg. Zo had Shima er bijvoorbeeld op ingespeeld door situaties uit te tekenen, onder andere over de behorende positie van de auto bij parkeren. Shima is heel duidelijk en geduldig in lesgeven. Ze weet wat nodig is om je rijbewijs te halen ( i.v.m. examinators), maar ook wat ervoor zorgt dat jij als individu een goede bestuurder wordt. Was heel blij met haar als rij instructrice. Naast dat ze goed les kan geven, was het altijd heel gezellig kletsen met haar in de auto. Rijeasy is een aanrader voor iedereen 🙂

Hella

Ik ben terecht gekomen bij Shima via Google. Ik wilde een leuke rij instructeur die mijn faalangst een beetje weg kon nemen. Hiervoor heb ik 5 jaar geleden al eens rijles gehad en ben 2x gezakt. Shima is een zeer enthousiaste instructrice die veel mensenkennis heeft. Ik heb met veel plezier bij haar gereden. Soms met heel veel lol en soms werd ik op m’n vingers getikt wat ik nodig had! Na een aantal lessen ben ik in 1x geslaagd en rij ik nu al 2 jaar zelf rond.

Manon

Rijeasy is een rijschool die zo leuk en bijzonder is door de instructrice. Shima is een spontane, gezellige en lieve vrouw maar streng in haar vak op de momenten dat het moet. Ze leert je dat fouten maken mag, niemand is een topchauffeur, iedereen maakt wel eens een foutje. Ze legt je veel uit, en ook vanuit de ogen van examinatoren, zodat je weet waar je aan toe bent. Ik heb nooit opgezien tegen mijn rijlessen en werd altijd warm ontvangen en met een fijn gevoel weer thuis afgezet. Bovendien ligt het slagingspercentage erg hoog, wat ook zeker wat zegt. Ik, en veel van mijn vriendinnen zijn in één keer geslaagd. Over het algemeen dus een zeer goede rijschool met een enthousiaste instructrice en een zeer fijne omgang. Zeker een aanrader!

Mike

Zeer tevreden over de manier hoe Shima les geeft. zeer gezellige en vrolijke instructrice. ik heb nooit veel zin gehad in rijles nemen en ben bij meerdere rijscholen al snel vertrokken, totdat ik bij Rijeasy terecht kwam. je voelt je op je gemak en relaxt ook al heb je een keer je dag niet weet Shima hem alsnog te laten resulteren is een geslaagde les. Voor mij is ze een goede steun geweest en dit heeft resulteerd dat ik mijn rijbewijs in 1 keer heb gehaald. voor iedereen die twijfelt over welke rijschool te nemen: Rijeasy is voor mij de beste keuze geweest. Shima bedankt voor alles !

Yulia

Thanks to Shima yesterday I passed the driving exam! Shima is a good coach, always paying attention to details. She is able to see and focus on low points, and she always has a personal approach when teaching. I would always recommend Shima as a driving coach if you want to progress fast and feel happy about driving a car.

Robyn

Shima stelt je gerust en zorgt ervoor dat je zelf de controle over de auto krijgt. In het begin was ik erg onzeker en bang om te falen. Shima heeft mij ontzettend goed opgevangen en heeft de juiste tools en skills in huis om die onzekerheid te veranderen in zelfverzekerdheid, controle en overzicht. Ineens viel het kwartje en kreeg ik het door. Vanaf dat moment ging dan alles ook erg snel. In één keer mijn rijbewijs, dat is het resultaat! En dat allemaal dankzij Shima! Daarnaast is ze gewoon ook heel lief en gezellig en ik vind het jammer dat ik haar niet meer wekelijks zie. Shima, je bent een topper!

Stephan

Dankzij de lessen en prettig intensieve begeleiding van Rijeasy heb ik mijn examen in een keer gehaald. Shima weet de perfecte balans te vinden tussen constructieve kritiek, positief commentaar, doelgerichte aanwijzingen en een gezellig uurtje, wat resulteert in een aangenaam ontspannen, maar zeer effectief en efficient leerproces. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze voor Rijeasy en kan het iedereen van harte aanraden. Bedankt!

Desi

Hetgeen wat Rijeasy voor mij onderscheidt van veel andere rijscholen is dat Shima je niet als een nummer ziet. Ze herkent eigenschappen en momentsgewijze buien in haar leerlingen waar rekening mee gehouden moet worden, en past de leerstijl en bijbehorende feedback hierop aan. De meeste mensen die rijlessen gehad hebben of nog steeds hebben herkennen dat je op sommige dagen gewoon je dag niet hebt. Shima herkent dit en geeft je het zelfvetrouwen om door te rijden. Motiveren is dan ook iets waar ze heel goed in is. Wat ik heel prettig vond aan haar manier van motiveren is dat ze niet alleen constructieve feedback geeft over verbeterpunten, maar het ook benadrukt wanneer je iets goed of zelfs perfect gedaan hebt.

Naast het feit dat ze een goede instructrice is, is ze ook een ontzettend gezellig en open persoon waar je hard mee kan lachen. Met de manier waarop Shima met je omgaat kan je niet anders dan een band met haar opbouwen, iets wat ik als belangrijk acht wil je met enthousiasme jouw lessen volgen. Kort gezegd kan ik Rijeasy dan ook echt bij iedereen aanraden, het is namelijk de rijschool die ervoor zorgt dat de weg er een veilige bestuurder bij heeft.

Persoonlijk wil ik jou, Shima, nog heel erg bedanken voor alles.Ik heb met plezier de rijlessen gevolgd en dankzij alles wat je mij geleerd hebt durf ik met zekerheid de weg op te gaan. Het zal in het begin eenzaam voelen om zonder jou de weg op te gaan.

Anthonie

Na ervaringen te hebben gehad met voorgaande rijinstructeurs, kwam ik uiteindelijk bij Rijeasy terecht. En om specifieker te zijn bij Shima. Shima is echt een fantastische rijinstructrice. Zij is kalm, veel kennis en heeft echt een uitstekende manier van lesgeven. Daarnaast bevat zij mensenkennis en het gevoel om mensen aan te voelen en daarnaar te handelen. Dat geeft mij een goed gevoel bij het afnemen van rijlessen. Zij is daarom voor mij de allerbeste rijinstructeur die ik heb meegemaakt en kan ik haar aan iedereen aanraden.

Even bellen of mailen?

Wil je meer informatie of heb je vragen? Wil je weten welk pakket het beste bij je past? Neem dan vooral contact met ons op. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor het inplannen van een afspraak en meer informatie.