Autorijschool Eemnes

Autorijschool Eemnes

Je mag eindelijk je rijbewijs gaan halen. Dat is een goede reden om op zoek te gaan naar een Autorijschool in Eemnes. Rijeasy snapt als geen ander dat elke leerling een andere aanpak nodig heeft. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij na een proefles al zien wat jij nodig hebt. De autorijlessen worden gegeven in een nieuwe VW GOLF.

 

De Autorijschool Eemnes met een keuze

Wij bieden je de mogelijkheid om uit een Rijinstructeur of een rijinstructrice te kiezen. Om het beste uit je zelf te halen is het van groot belang dat je je op je gemak voelt tijdens de autorijlessen. Daarom bieden wij je deze mogelijkheid. De ervaring druipt er, bij zowel de rijinstructeur als instructrice, vanaf en met ruimte voor een lolletje tussendoor wordt er ontspannen gereden. Ook heb je keuze uit een automaat of handgeschakeld.

 

De Autorijschool Eemnes waar je wat van kan verwachten

Door de jaren heen is er natuurlijk veel veranderd bij het afleggen van het praktijk examen. Wij hebben al deze veranderingen meegenomen in het “nieuwe rijden lesplan”. Wij gaan ervan uit dat je niet angstig hoeft te zijn tijdens je autorijlessen aangezien je een ervaren rijinstructeur toegewezen krijgt die naast je zit. Maar mocht je enkele vormen van rij of faalangsten hebben dan zullen we je daarbij begeleiden zodat je zelfverzekerd de weg op kan. Mocht je overdag druk zijn met je studie of werk dan maken wij tijd voor je in de avonden.

 

Rijeasy de Autorijschool in Eemnes

Wacht niet langer, neem een gratis proefles bij ons.

Wij hebben nu een tijdelijke actie: 10 rijlessen voor slechts € 399,-  Al onze tarieven kunt u hier lezen.

Meerdere leerlingen zijn je voor geweest. Lees hier zelf hun ervaringen.

Email: rijeasy@gmail.com
Tel: 06-14684847

KvK nummer: 52267512
BTW nummer: NL 238371669B01
Rijschool nummer: 2059H1

Proefles aanvragen - Autorijschool Eemnes

 

ACTIE

10 RIJLESSEN

VOOR SLECHTS
€ 399,-

(alleen beginnende leerlingen)

Rijles vanaf 16,5 jaar

Sinds 1 november 2011 is het 2toDrive experiment van start gegaan. Hierdoor is het mogelijk te starten met je autorijlessen vanaf 16,5 jarige leeftijd. Vanaf de dag dat je 17 bent geworden kun je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18de de weg op onder begeleiding van een door jezelf gekozen coach.

Op deze manier kun je als jongere bestuurder gedurende een langere periode onder veilige omstandigheden rijervaring opdoen.

2toDrive in het kort

 • Op 16 jarige leeftijd mag je theorie-examen afleggen
 • Vanaf 16,5 jaar mag je autorijles volgen voor rijbewijs B
 • Op je 17e mag je al praktijkexamen doen
 • Als je geslaagd bent, mag je de weg op met je coach(es)
 • Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op

2todrive

Autorijlessen bij Rijeasy

 • Altijd een vaste rijinstructrice;
 • Het nieuwe rijden zit in het lesplan verwerkt;
 • Rijlessen ook in de avonden;
 • Rookvrije auto’s en persoonlijke aandacht;
 • Tevens begeleiding bij rijangst en faalangst;
 • Gedegen rijles in verschillende talen;
 • Autorijles in Hilversum, Bussum en Huizen.

Veiligheid boven alles

Voor aanvang van de autorijlessen bij Rijeasy vragen we je de ‘gezondheidsverklaring’ volledig en naar waarheid in te vullen. Dit document helpt ons eventuele gezondheidsissues vast te stellen. Waar nodig passen we de rijlessen aan op jouw specifieke situatie. Hierbij is het van belang dat de autorijlessen op een verantwoorde en veilige manier verloopt.

Voor aanvang van de autorijlessen bij Rijeasy vragen we je ook onze ‘algemene voorwaarden Rijeasy’ te accepteren. Wanneer je vragen hebt kun je deze altijd stellen. Het accepteren van de ‘algemene voorwaarden’ kun je bij Rijeasy eenvoudig online doen.

Tussentijdse toets

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom raden wij een tussentijdse toets aan. Een tussentijds toets is net als een echt examen en duurt 55 minuten. Je kunt er alleen niet voor zakken of slagen.

Je ervaart de examen spanning en je weet dan beter wat je te wachten staat. En je kan vrijstelling krijgen voor het onderdeel bijzondere manoeuvres op het eerstvolgende praktijkexamen. Na afloop van de toets geeft de examinator je tips en adviezen over de onderdelen waar nog aan gesleuteld moet worden. Hier gaan e de laatste rijlessen nog mee aan de slag.

Proefrijles

WIl je weten of de rijlessen van RIjeasy bij je past? Met een proefles maak je kennis met je rijinstructrice en krijg je inzicht in de hoeveelheid lessen die je nodig hebt.

Autorijles met oog voor de leerling en als het even kan met plezier. Voor Autorijlessen in Hilversum, Bussum en Huizen.

Rosalie

"Autorijschool Rijeasy is een hele fijne rijschool"

Mike

"Zeer tevreden over hoe Shima les geeft!"

Nina

"Dankzij Shima heb ik mijn angsten overwonnen!"

Ruth

"Ik zou deze rijschool iedereen aanraden"

Even bellen of mailen?

Wil je meer informatie of heb je vragen? Wil je weten welk pakket het beste bij je past? Neem dan vooral contact met ons op. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor het inplannen van een afspraak en meer informatie.